nlc.hu
Sztárok

Őt szereti Jannik Schülmann

Őt szereti Jannik Schülmann, a Sisi sorozat Ferenc Józsefe

Kereken egy évvel ezelőtt, karácsonykor mutatta meg először a párját Jannik Schümann, aki most Ferenc József császárként dobogtatja meg a szíveket.

Jannik Schümann alakítja a karácsonykor nálunk is bemutatott, erotikával teletömött új Sisi sorozatban Ferenc József császárt. A színész a premier kapcsán nekünk is nyilatkozott, és a beszélgetésben elmondta, hogy véleménye szerint az egyik legizgalmasabb része a történetenek, ahogyan Ferenc József Sisi segítségével megtanulja, hogy mit jelent szeretni. “A szex eddig csak egy alkalom volt számára, hogy kiengedje a gőzt, hogy kikapcsoljon. Most viszont van egy fiatal hölgy az oldalán, aki gyengéd érintésre vágyik, és aki számára a szexnek érzelmi és nem fizikai jelentősége van. Ferenc József számára ez egy folyamat”– magyarázta az interjúban Jannik. A premier után nézők sokasága akarta tudni, hogy kit is szeret a színész valójában.

Jannik Schümann a Sisi sorozatban

Jannik Schümann, mint Ferenc József (fotó: RTL Sajtóklub)

Jannik Schümann tavaly decemberben mutatta meg kedvesét az Instagramon, amikor egy közös fotót töltött fel a közösségi oldalra. Egyben coming out poszt is volt részéről, mivel kedvese egy Felix Kruck nevű berlini jógaoktató. A fotóhoz mindössze egyetlen szívet írt a színész.

A poszt alatt számos német híresség és a két férfi rokonai is kommentben fejezték ki a támogatásukat. Jannik pedig néhány nappal később Instagram storyban jelezte, hogy mennyire nehezen képes beszélni az érzelmeiről és a magánéletéről, ezért nagyon hálás a támogató üzenetekért. 

A színészt és párját egyébként már több reklámkampányra is felkérték, vagyis azóta számos közös fotót nyilvánosságra hoztak. És, hogy Jannik számára mennyire fontos az elfogadás, azt talán ez, a Sisi filmek kapcsán készült felvétel is bizonyítja. Ezen ugyanis ő bújt Sisi ruhájába, míg kolléganője, Dominique Devenport öltözött a császárnak.

Minden, ami sorozat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top