nlc.hu
Sztárok

Kate Hudson fogyása

Kate Hudson fogyásának titka három szülés után – 42 évesen jobb formában van, mint valaha

Kate Hudson színésznő háromgyerekes anya, ám ez egy pillanatig sem látszik a testén. Elárulta, hogyan lendült formába a szülések után.

Kate Hudson színésznő, a legendás Goldie Hawn és Kurt Russell lánya már 42 éves, túl van három szülésen, az alakját azonban még a 20 évesek is megirigyelhetnék. A harmadik gyermeke, Rani Rose Hudson Fujikawa 2018-ban született, a színésznő elmondása szerint ezután a terhesség után tartott a legtovább, hogy visszanyerje formáját. Nemcsak azért, mert jobban ragaszkodnak az idő előrehaladtával a kilók a testéhez, hanem mert máshogy állt a fogyáshoz most, mint az első két szülése után.

A színésznő a diétába tudatosabban, ahogy ő fogalmaz, „okosabban” vágott bele, nem rohant annyira, mint 2011-ben, amikor második gyermeke, Bing születése után hat hónap alatt leadta a terhesség alatt rárakódott plusz kilókat. 2018-ban, Kate Hudson a kislánya, Rani születése előtt azonban eldöntötte, hogy ez a terhesség más lesz, mint az előzőek és előre eltervezte, hogy tovább tart majd a fogyás is – végül 12 hónap alatt tért vissza az eredeti súlyára.

Kate Hudson 2018-ban és 2021-ben

Kate Hudson 2018-ban, egy hónappal a szülés után, és 2021-ben (Kép: Getty Images)

Hozzá kell tennünk azért, hogy Kate Hudson sosem volt túlsúlyos, szülés után sem lépett át az elhízottak táborába, alig 11 kiló ragadt rajta a cikkek szerint. Ám mind tudjuk, hogy milyen kegyetlen Hollywood, úgyhogy teljesen megértjük a színésznőt, főleg, hogy végül egészséges módon, lassú tempóban szabadult meg a feleslegtől. Az esztelen éhezés és fogyókúrák helyett az ételhez való hozzáállásán változtatott inkább. „Okosabb módja ez a fogyásnak, mert így nem jönnek vissza a kilók. Az a csodálatos benne, hogy azt ehetsz, amit akarsz, csak tudatosan kell enned, tudnod kell, mi van a tányérodon és az milyen hatással van a testedre.”

Hudson fogyásának titka az, hogy nincsenek tiltott ételek, csak mértékkel és okosan kell összeállítani az étkezéseket – mindez pedig a színésznő szerint összhangban van azzal, amit otthonról, gyerekkorából hozott, csak idő közben szem elől tévesztett. „Tényleg megismertem és megértettem az ételt a tányéromon – mondta el egy interjúban. – Tudom, mit viszek be a szervezetembe, így nőttem fel, a szüleim tanítottak meg erre a hozzáállásra. De sokan vannak, akiknek nincs ilyen kapcsolatuk az ételekkel.”

A színésznő fogyásának persze nemcsak az ételekkel való kapcsolata, hanem a mozgás is kulcsfontosságú eleme volt – ennek a mai napig szemtanúi lehetünk az Instagramon, ahova rendszeresen posztol az edzéseiről. Számára a testmozgás annyira fontos, mint másnak a levegővétel, erről így nyilatkozott Hudson: „Élvezem az edzéssel járó fegyelmezettséget. Élvezem, hogy sportos vagyok, és élvezem, hogy aktív vagyok. Szóval számomra ez tulajdonképpen egyfajta szórakozás, hogy újra meg újra új kihívás elé állítom a testemet. A terhesség után visszatérni az edzésekhez, újra megtalálni a hasizmomat és minden alkalommal egy kicsit még keményebben hajtani magam – én élvezem ezeket a kihívásokat.”

A háromgyermekes anyuka hozzátette, hogy az edzéssel töltött idő számára felbecsülhetetlen énidőt is jelent, amióta megszülettek a gyerekei: „Nehéz, amikor az embernek gyerekei vannak. Mindenkit magad elé sorolsz, és nem nagyon találod az időt, hogy néha csak magadra koncentrálj.”

Akkor és most:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top