nlc.hu
Sztárok

Papadimitriu Athina 67 éves és bomba

Papadimitriu Athina 67 évesen kirobbanó formában van, akárcsak 14 évvel ezelőtt

Papadimitriu Athina 1976-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, 1996 óta a Budapesti Operettszínház tagja.

Papadimitriu Athina nem rejti véka alá a véleményét

14 évvel ezelőtti fotón a színésznő. (Fotó: Fábián Olga/smagpix)

1981 és 1997 között férje Trokán Péter színművész volt. Lányaik, Anna és Nóra a szülők hivatásának folytatói. Papadimitriu Athina másodszor is férjhez ment, ebből a házasságból egy lánya született.

Papadimitriu Athina akkor és most

(Fotó: Sajtószoba)

A 67 éves színésznő ma már boldog nagymama is. A leendő nagyszülők rendhagyó módon értesültek lányuk várandósságáról: Trokán Anna a babáról készült ultrahangfelvétel egy-egy másolatát nyújtotta át nekik borítékban, minden kommentár nélkül karácsonykor. Papadimitriu Athina először viccesre is vette a figurát, és azt kérdezte a lányától, “mi van benne, kaparós sorsjegy?”, de amikor meglátta a képet, azonnal elsírta magát, sőt ahogy ő fogalmazott, “visítva bőgött” – és nem tudta visszatartani a könnyeit Trokán Péter sem, miután megkapta a maga borítékját.

Papadimitriu Athinát a Farm VIP második évadában is láthattuk ebben az évben, ahol nem rejtette véka alá véleményét, sokszor beleállt csapattársaival egy-egy komolyabb konfliktusba is.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top