nlc.hu
Sztárok

Két szereplő távozik a Keresztanyuból

Két fontos szereplő távozik a Keresztanyuból

Két hete startol a sorozat új évada, máris távozik két szereplő.

Január harmadikán kezdődött a Keresztanyu 3. évada, ám máris van két távozó. Nem kell rosszra gondolni, a két fontos mellékszereplő az RTL Klub egy másik szériájában fognak szerepelni, ezért írták ki őket a Keresztanyuból – írja a Sorozatwiki

Bede-Fazekas Szabolcs a 2. szezon elején érkezett és Kozma Gábor érzékenyítő trénert alakította. A történet szerint azonban nemrég egy lövés érte, melyet ugyan túlélt, de kilép a rendőrség kötelékéből. A színész múlt szerdán, a 8. részben szerepelt utoljára és úgy tudjuk, az évad folyamán már nem is tér vissza.

bede-fazekas szabolcs keresztanyu

Távozik a sorozatból (Fotó: RTL)

Epres Attila szintén a 2. etap elején csatlakozott a produkcióhoz. Bokor Gézát, egy legendás autóversenyzőt játszott, aki egy új csapatot alakított Makkosszálláson. A történet szerint azonban teljesen visszavonul a versenyzéstől és egy új bizniszbe kezd. A színész az 5. epizódban volt látható utoljára, úgy tudjuk, a 3. szezon folyamán már ő sem lesz látható a sorozatban.

Mindketten a január 31-én debütáló Hotel Margaretben szerepelnek majd.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top