nlc.hu
Sztárok

Mihályfi Balázs magánélete

Mihályfi Balázs több ikonikus sorozatban szerepel, de életéről valamiért nagyon keveset tudunk

Mihályfi Balázs a Keresztanyu című sorozat kedvelt karaktere, akiről valamiért nagyon keveset tudunk. Most picit utánajártunk, ki is ő.

Mihályfi Balázs tizenhárom évig volt a Jóban Rosszban állandó szereplője, majd búcsúzott dr. Fehér Konrádtól és a TV2 sorozatától. Egy évvel később az RTL Klub újonnan induló vígjátéksorozatában, a Jófiúkban debütált. 2021-ben a színész visszatért a napi sorozathoz, az RTL Klubon futó Keresztanyuban láthatják a nézők a mai napig.

Mihályfi Balázs a Keresztanyuban. (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Mihályfi Balázs a Keresztanyuban (Fotó: RTL Klub / Sajtóklub)

Kiegyensúlyozott szakmai pálya és magánélet

Az 56 éves Mihályfi Balázs 1988-ban, második próbálkozásra felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskola Színész Szakára, Huszti Péter osztályában. 1992–1994 között a szolnoki Szigligeti Színház, 1994–1998 között az Új Színház, 1998–2000 között a debreceni Csokonai Színház, 2000–2004 között ismét a szolnoki Szigligeti Színház, majd 2004–2006 között a Miskolci Nemzeti Színház tagja volt. 2006–2010 között a Centrál Színház, majd 2010–2011 között a székesfehérvári Vörösmarty Színház színésze volt. Napjainkban több fővárosi és vidéki színházban is szerepel.

Mihályfi Balázs magánélete

Mihályfi Balázs és felesége 2011-ben (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

A színész felesége, Tóth Adrienn, operaénekes. Egy gyermekük született 2003-ban, aki a Luca Zsófia nevet kapta. Luca nemrég az X-Faktor színpadán azt is megmutatta, mennyire tehetséges.

A Keresztanyu sztárja a Blikknek elárulta, mit gondol Luca tehetségkutatós szerepléséről.

„Büszke vagyok rá, igaz, 19 éve mondom neki, hogy ez a pálya nehéz. (…) Luca önálló ember, aki nagyon tehetséges, bár ebben nyilván van genetika is. Féltem őt” – nyilatkozta Mihályfi Balázs, aki mára már elfogadta, hogy lányát a színpad érdekli, így a feleségével, Tóth Adrienn operaénekesnővel mindenben támogatják.

„Hogy nagy művész lesz-e, azt nem tudom, de az biztos, reggel felkel és énekel, és este tizenegykor énekelve fekszik le. Jó, hogy a zongora nem fér az ágyába! Ott lebeg Damoklész kardja, de hadd legyen így. Mindig mondjuk neki a klasszikust, hogy le­gyen egy szakmád, aztán bármit csinálhatsz, de ő Londonban akar majd tanulni. Középfokú angol nyelvvizsgája már van, a felsőfok is mindjárt meglesz. Imádja a zenét, benne van a levegőben a színpad vagy valami ilyesmi” – mondta a Borsnak másfél évvel ezelőtt a színész.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top