nlc.hu
Sztárok

Ez Kandász Andrea újévi fogadalma

Valóra váltotta régi álmát Kandász Andrea: énekelni kezdett

Új év, új élet – vallja a műsorvezető.

Az új év kezdetével sorra váltja valóra fogadalmait Kandász Andrea, aki az éneklés mellett a sportot és a férjével töltött több minőségi időt is a listájára vette. Elsőként a halogatással számolt le. „Fogadjuk meg azt, hogy a most és a ma az ma van, a holnap azt nem tudjuk, hogy lesz-e” – tanácsolja mindenkinek.

Kandász Andrea

Kandász Andrea belevágott az éneklésbe – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Kandász Andrea a férjével is tett közös ígéretet, idén lesz ugyanis a 25. házassági évfordulójuk, amit bringatúrákkal szeretnének megünnepelni. „25 hétvégén át biztosan nem akarunk dolgozni, mert az elmúlt 25 évben mindig dolgoztunk. Akkor csak egymásra figyelünk és megpróbálunk sokat utazni” – árulta el a Tények Pluszban. Az 50 éves tévés a másik fogadalmáról, az éneklésről a következőket vallotta be: „Már tavaly is megfogadtam és el is kezdtem énekelni mert, hogy imádok énekelni. A megasztáros Pál Tomival gyakorlok, és egyébként apukám emlékére is, mert ő tavaly ment el, és neki gyönyörű hangja volt.

Tavaly megígérte barátnőjének, Keleti Andinak, hogy minden kedden jár majd hozzá a zumba és a salsa órájára, ezt azonban nem sikerült megvalósítania. Kandász Andrea mindenesetre azt is megfogadta, hogy megtartja karcsú alakját, a karantén időszak végén ugyanis néhány hónap alatt 23 kilótól szabadult meg.

Olvass még Kandász Andreáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top