nlc.hu
Sztárok

Görög Zitáék Jordániában

Férje nélkül utazott külföldre gyerekestül Görög Zita

Hátra hagyta a párját.

Görög Zita a 3 gyerekével – akik 15, 13 és 3 évesek – egyedül kelt útra Jordániába. Eredetileg úgy volt, hogy a férje, az egykori focista Laczkó Zsolt is velük tart, ám nem így lett. A 42 éves modell a Reggeliben árulta el, mi volt ennek az oka.

Görög Zita

Görög Zita nem először járt Jordániában – Fotó: sajtóklub

Nem először voltam Jordániában, és a régi vágyam volt, hogy megmutassam a gyerekeknek azt a kultúrát, amiben ott élnek. Szerintem fantasztikus ország. Béreltünk egy autót Ammanban és azzal szépen végigmentünk Aqabáig. Közben érintettük Petrát, a Holt-tengert, a sivatagot és a végén a Vörös-tenger partját. Előre lefoglaltam a szállásokat. Nagyon jó volt” – mesélte Görög Zita, hozzátéve: visszamennek a tavaszi szünetben.

A háromgyermekes modell elárulta, a férjének az utolsó pillanatban bejött egy olyan munka, amit nem tudott lemondani, így ő nélküle indult el a gyerekkel, ugyan sírdogálva. “Mivel Jordániába csak ötnaponta megy repülőgép, ezért utánunk sem tudott jönni” – magyarázta, miért nem tudott utólag csatlakozni hozzájuk a jelenleg a magyar válogatottnál dolgozó férje.

Olvass még Görög Zitáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top