nlc.hu
Gasztro

A Konyhafőnök VIP: Görög Zita sírva fakadt kétségbeesésében

Görög Zita elsírta magát A Konyhafőnök VIP-ben, teljesen kiborult főzés közben

Sárközi Ákos a legjobb pillanatban érkezett a modell pultjához.

Drámai nehézségekkel került szembe Görög Zita A Konyhafőnök VIP csütörtöki adásában. A 42 éves modell kétségbeesésében elsírta magát a konyhában. „Egyszerűen nem tudom, hogy mit csináljak” – fakadt ki könnyek között. 

Görög Zita

Sírva fakadt főzés közben Görög Zita (Fotó: Sajtóklub)

Amikor Sárközi Ákos odament hozzá segíteni, Görög Zita zokogva vallotta be, hogy elvette 40 percre a polip a rezsóját, és egyszerűn nem tud semmi mást csinálni.

„Elvesztettem a fonalat azzal, hogy 40 percig kellett rotyogtatni azt a hülye polipot. És szerettem volna egy cukkinitésztát készíteni, de azt meg szétfőztem, és darabokra esett szét. A póréhagymámat szerettem volna betölteni, egyszerűen nem jutott rá idő. Gondoltam, csinálok a polipból egy prádot, de aztán rájöttem, hogy 40 perc múlva még nem fogom tudni szuvidálni, és kiakadtam” – magyarázta utólag a kamerák előtt a modell, még akkor is sírva.

Bevallotta, hogy Sárközi Ákos pont a legjobbkor ment oda hozzá, és pont azokat a mondatokat kellett hallania, mint amiket a séf elmondott neki. „Utána robot üzemmódba váltottam és elkezdtem mindent úgy csinálni, ahogy javasolta” – mesélte Görög Zita.

Olvass még A Konyhafőnök VIP-ről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top