nlc.hu
Sztárok

Berki Krisztián a párterápiáról

A házasságukért harcolnak Berki Krisztiánék, itt tartanak most

Még időben felismerték, hogy a kapcsolatuk már nem úgy működik, mint a megismerkedésük elején.

Mint azt az nlc is megírta, mélypontra került Berki Krisztiánék házassága, és pszichológushoz fordultak, hogy megmentsék. Az egykori Fradi-vezér úgy gondolja, nem szabad szégyellni, ha két ember nem tudja megoldani a problémáját szakember nélkül. A Borsnak most elárulta, hol tart jelenleg a kapcsolatuk rendezése.

Berki Krisztián

Berki Krisztián és felesége, Mazsi (Fotó: Korponai Tamás/smagpix)

„Folyamatosan fejlődök úgy szülőként, mint az emberi és párkapcsolatom terén. (…) A házasságunk válással végződött volna, ha nincs külső segítségünk. (…) Elégedettnek érzem az életem, de nem tudom, mi a boldogság. Azt viszont igen, hogy a gyerekeim és a családom a legfontosabbak nekem. Most a pszichológusommal megbeszéltük, a következő lépés, hogy csinálunk egy boldogságprojektet, hogy én is megtudjam, ez mit jelent” – mondta el Berki.

Roboz Zsóka, a házaspár terapeutája elárulta a bulvárlapnak, hogy jelenleg tanulási folyamatban van a házaspár, aminek köszönhetően rendeződhet a kapcsolatuk: “Annak érdekében dolgozunk, hogy a szülői „kötelezettségüknek” eleget tudjanak tenni. Hogy együtt, vagy külön, az később derül ki. Egyikük sem éli meg kudarcként a helyzetüket, mert még ez nincs lezárva”.

Olvass még Berki Krisztiánékról az nlc-!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top