nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara és Rubint Réka egymás ruháit hordják

Schobert Lara és Rubint Réka megosztják egymással a ruháikat

Évekig túlméretezett ruhákban járt Schobert Lara, mert szeretett volna elbújni.
Rubint Réka

Schobert Lara imád öltözködni, modellként szereti és követi is a divatot, de elmondása szerint egyáltalán nem szeret vásárolgatni. Ebben édesanyja, Rubint Réka segít neki – írja a Blikk.

Lara azt is elárulta, hogy édesanyjával gyakran hordják egymás ruháit.

Amikor már közeledett a gimnázium, akkor figyeltem a trendeket és azt, hogy mit veszek fel. Korábban mindig anyukám választotta ki a ruháimat, amit nem bántam, mert nagyon jó ízlése van. A mai napig hordjuk egymás ruháit, sőt, úgy is mondhatnám, hogy nincs külön ruhatárunk

– mondta Shobert Lara, aki nem ragaszkodik márkás vagy drága holmikhoz, inkább azt tartja fontosnak, hogy jól érezze magát benne. Igaz, a szalagavatós ruháját egy híres tervező készítette. 

Évekig hatalmas, túlméretezett ruhákban járt, mert szeretett volna elbújni, nem volt tisztában az értékeivel és az adottságaival. Még édesapja, Schobert Norbert is szóvá tette, hogy ne járjon zsákokban.

Idővel aztán megszerette a nőies darabokat is, ma pedig a hangulatától függően változik, hogy lazára veszi a stílust vagy csinosan öltözik fel.

(Kiemelt kép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top