nlc.hu
Sztárok

Klippremier: Bari Laci - Elsétáltál

Klippremier: Bari Laci a szakítás utáni gyógyulásról írt dalt

Bari Laci egy újabb lírai hangvételű dallal jelentkezik.

Néhány éve, egészen fiatalon figyelt fel rá az ország Az ének iskolája televíziós tehetséggondozóban, A Dal 2021 műsorában pedig már kész férfiként és profi előadó-dalszerzőként láthattuk viszont Bari Lacit. Azóta egyre több helyen szerepel és saját szerzeményeinek repertoárja is folyamatosan bővül.

Az ‘Elsétáltál’ sok tekintetben visszanyúl a ‘Féltelek’ gyökereihez, hiszen Laci ismét mély, nehéz érzésekről írt, ám az új felvétel mégis a gyógyulást dolgozza fel. A lelki építkezést leginkább a dallamvezetésben érezhetjük. „Mindössze annyi a refrén, hogy „Elsétáltál”, így a verzékben bontakozik ki leginkább a mondanivaló, ami egy fájdalmas szakítás utáni állapotról szól. A csavar a dalban az, hogyha egy magyarul nem értő külföldi hallaná, könnyen hihetné, hogy ez egy derűs szám” – mesélt új dala hátteréről Bari Laci.

Az új felvétel videóklipje különleges mozgóképi megvalósítással készült, amely jól szimbolizálja a teljes elválás lépcsőfokait olykor tükörből felvillanó, fájó múltbéli percekkel, ám ahogy Laci lassanként épül, körülötte minden a helyére kerül és ismét lüktetni kezd a világ.

Most szombaton este a Dunán ikonikus énekhangját ismét megmutatva lép A Dal 2022 színpadára Laci új szerzeményével élőben, teljes zenekari kíséretben.

Bari Laci

Bari Laci (Fotó: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top