nlc.hu
Sztárok

Budavári Fülöp izmos teste

Budavári Fülöp iszonyúan kipattintotta magát – fotók

A Sztárban Sztár online riportere szerette volna az eddigiekhez képest még jobban kimaxolni a testét, és most jó úton halad.

Kalmár Bence személyi edző vette kezelésbe Budavári Fülöpöt, és a közös munkának meg is lett a gyümölcse. A modell, műsorvezető a megszokottnál is kisportoltabb és izmosabb lett, de ennek az eredménynek nagy ára van: rengeteg lemondással és edzéssel jár a tökéletes test. Erről a Life TV Ébredj velünk! című műsorában mesélt.

Budavári Fülöp

Budavári Fülöp az edzések mellett a táplálkozására is alaposan odafigyel – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Azt gondolják az emberek, hogy látnak egy formát, ami nagyon jól néz ki, és elmennek kétszer a konditerembe, meg esznek egy kis csirkét, és ennyi” – mondta Budavári Fülöp, aki 13 évesen is nagyjából 100 kiló volt, mint most, ám akkor, az akkori kinézete miatt folyamatosan érte a testszégyenítés.

Elmondása szerint szeretett volna javítani azon a testén és azt gondolta, hogy ehhez egy nagyon profi segítséget hív maga mellé. „Nekem már voltak korábban is személyi edzőim. (…) Én alapvetően hízékony vagyok, tehát ha nem figyelek oda, ha nem kardiózok minden nap, akkor elkezdenek jönni rám a kilók minden irányba” – vallotta be.

Még több izmos sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top