nlc.hu
Sztárok

Így festett 23 évvel ezelőtt Jennifer Garner

Így festett 23 évvel ezelőtt Ben Affleck volt felesége, Jennifer Garner

Az idén áprilisban 50. születésnapját ünneplő Jennifer Garnerről 23 évvel ezelőtti fotót találtunk.

Jennifer Garner New Yorkban 150 dollárt keresett egy héten beugró színészként egy darabban. 2001-ben a Pearl Harbor – Égi háború című filmben mellékszerepet kapott, ami után beindult karrierje. Láthattuk 2001 és 2006 között az ABC Alias című akcióthriller-sorozatában, ahol a főszereplőt alakította, Sydney Bristow CIA-ügynököt. Sorozatbeli munkásságával Golden Globe- és Screen Actors Guild-díjat nyert, továbbá négy alkalommal jelölték Primetime Emmy-díjra.

Jennifer Garner akkor és most

Jennifer Garner 1999-ben (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic, Inc)

A 2010-es években bemutatott filmjei közé tartozik a Valentin-nap című romantikus film, a Mielőtt meghaltam (2013) című életrajzi dráma, az Egy igazán csodás nap (2014) című vígjáték, valamint a Mennyei csodák (2016) és a Kszi, Simon (2018) című filmdrámák.

Három gyerek, majd válás

Jennifer Garner és Ben Affleck tíz év házasság után, 2015-ben váltak el. Miután tönkrement a kapcsolatuk, számos olyan hír jelent meg a sajtóban, ami arról szólt, Affleck megbánta, hogy vége lett a szerelmüknek, és nem tud Garner nélkül élni, sőt a The New York Timesnak adott interjújában elmondta, élete legnagyobb hibájának tartja a válásukat, de végül mind a ketten továbbléptek.

„Nehéz megbirkózni egy válással, megint egy újabb faktor, hogy ezt a nyilvánosság előtt kellett végigcsinálni. Viszont annyi támogatást, annyi szeretetet és megértést kaptam, amiről álmodni sem mertem. Mindezek miatt állíthatom, hogy nem is volt olyan nehéz, mint amennyire sokan aggódtak értem” – mondta Jennifer.

Jennifer Garner akkor és most

Fantasztikus formában van! (Fotó: Stefanie Keenan/Getty Images)

Jennifer Garner és Ben Affleck házasságából három gyermek született: Violet 2005-ben, Seraphina 2009-ben, Samuel 2012-ben látta meg a napvilágot.

Minta édesanya

Garner szeret főzni, kertészkedni, kirándulni és kick-boxolni, de szigorú édesanya. Legidősebb lányának például megtiltotta, hogy Instagram-oldalt csináljon. Állítása szerint, bár ő maga előszeretettel használja a közösségi platformot, nem szeretné, hogy lánya a média negatív üzenetével szembesüljön ilyen fiatalon.

„A lányom tipikus kamasz, egymást utánozzák a barátnőivel az iskolában, ezért folyamatos probléma otthon nálunk, hogy megengedjem-e neki, hogy csatlakozzon az Instagram közösségéhez. Tudom, hogy posztolni jó buli is lehet, de még nem szeretném, hogy a lányom szembesüljön ennek a világnak a nyomásával. Nem szeretném, hogy azt érezze, minden a külsőségekről szól” – nyilatkozta Jennifer az USA Todaynek.

(Nyitókép: Amy Sussman/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top