nlc.hu
Sztárok
Pokorny Lia újra színpadra áll a LIAisonnal

Pokorny Lia újra színpadra áll a Babicsek Bernáttal közösen készült előadással

Új zenésszel, de Babicsek Bernát emlékét megőrizve folytatja Pokorny Lia a LIAison előadásait áprilistól.
Pokorny Lia élő adásban sírta el magát Babicsek Bernát miatt

Pokorny Lia úgy döntött, hogy folytatja a tragikus körülmények között elhunyt Babicsek Bernáttal színpadra vitt darab, a LIAison előadásait. A színésznő mellett a jövőben egy másik zenész játszik majd, de a harmonikaművész-színész emléke a műsorban is tovább él majd – írja a Blikk.

A lapnak Pokorny Lia azt mondta, Babicsek Bernát szerettei, közeli barátai is megerősítették abban, hogy tovább kell vinnie a LIAisont. Szeretné megőrizni Bernát emlékét is a darabban, ennek része lesz a zenész előadásbeli szólódala, amelynek megható története van.

„Bernát ezt a dalt a produkció számára írta, és miután megtudta, hogy a keresztnevem Aurélia – amivel aztán sokszor kedvesen viccelődött –, ezt a címet adta neki. Úgy döntöttünk Botos Évával, a LIAison játékmesterével, hogy ehhez írunk egy szöveget. Az est bár szívfacsaróan, mégis könnyeden és humorosan mesél az emberi kapcsolatokról vagy akár azok elengedéséről. Bernát a színpadon egy személyben hitelesen testesítette meg az összes férfit, akiről énekelek” – mondta Pokorny Lia.

A színésznő – aki az előadás miatt össze is költözött Babicsek Bernáttal – mesélt arról is, hogy sokak szerint nem lehet férfi és nő között barátság, köztük mégis az volt. Rövid ideig tartott, de mindketten hamar a bizalmukba fogadták a másikat.

(Kiemelt kép: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top