nlc.hu
Sztárok

Gajdos Tamás esküvője

Gajdos Tamás: „Amikor összejöttünk, azon poénkodtunk, hogy majd ráérünk nyugdíjas korunkban összeházasodni”

Tervezik az esküvőt, de még nincs meg az időpont.

Az utóbbi hónapokban több cikk is megjelent azzal kapcsolatban, hogy Gajdos Tamás hamarosan feleségül veszi két kisebbik gyermeke édesanyját, ám ezekben ő nem szólalt meg. A tévés és menyasszonya 29 éve vannak együtt, ezért olyan időpontot szeretnének választani a menyegzőre, ami valamiért emlékezetes. 

„Várunk egy apropóra, egy helyszínre, ami különleges lehet. A Covid miatt egy ideje nem mertünk tervezni, és még most sem biztos, hogy idén nyáron már teljesen biztonságos lesz. Nekünk egyáltalán nem sürgős egybekelni, a kapcsolatunk papírok nélkül is tökéletes. Persze elkezdjük szervezni, de nem hajt a tatár. Szeretnénk egy olyan élményként megélni az esküvőt, ami nekünk és a meghívottaknak is örökre emlékezetes marad. Ki tudja, még az is lehet, hogy bevárjuk a két nagyobbik gyerekemet, hiszen ők is évek óta kapcsolatban élnek” – meséli az nlc-nek az ATV népszerű műsorvezetője.

Jövőre lesz 30 éve, hogy egy párt alkotnak Krisztinával, ez is egy jó apropó lehet az esküvőhöz. „Jövő nyáron megünnepeljük a harmadik x-et, lehet, hogy éppen erre az alkalomra időzítjük a lagzit is. Amikor összejöttünk 29 évvel ezelőtt, azon poénkodtunk, hogy majd ha nyugdíjba megyünk, ráérünk megházasodni. Nos, jövőre elérem a nyugdíj korhatárt, ez még egy ok lehet az ünneplésre” – mondja Gajdos Tamás, aki előre leszögezte, hogy 65 éves kora felett sem fog leállni, továbbra is tévézni szeretne.

„12 éve csinálom az ATV híradót, és magazinműsorokat is vezetek. Szeretem az ATV Startot is, hiszen ez egy viszonylag más műfaj, élő adásban kell rövid idő alatt tartalmas, informatív és izgalmas beszélgetéseket folytatni. Ezek mellett ott van az autós, illetve az egészséggel kapcsolatos magazinműsorom is, a rádiós sportműsorról nem is beszélve. Ezek nagyjából lefedik az érdeklődési körömet, így a szakmai életemben is kiteljesedhetek” – mesélt munkájáról a hamarosan a 64 éves tévés.

gajdos tamás

Fotó: Smagpictures

Nemcsak a karrierje, de a magánélete is sínen van, csak úgy, ahogy a családjában is mindenki boldog. „A két nagyobb gyerekem régóta párkapcsolatban él, már a családalapítást tervezik. Mindkettejüknek jó munkahelye van, szeretik az életüket. A fiatalabb lányom, Dominika 19 elmúlt, tavaly érettségizett, most pedig jogot tanul. A suli mellett dolgozik is 2-3 napot, élvezi a felnőtt életét. A versenyszintű atletizálással ugyan felhagyott, de a sport az élete része maradt. A kisebbik fiam, Zétény 11 esztendős, szintén az atlétika a szerelme, mellette pedig vív egy ideje. Büszke vagyok a gyerekeimre és szerencsére sok időt tudunk együtt tölteni” – részletezi Gajdos Tamás.

A hosszú, munkával teli hónapok után nemrég Egyiptomban kapcsolódtak ki, ami állítása szerint már az egész családra ráfért. „Nagyon kemény volt az elmúlt pár hónap munka szempontból, jókor jött a kikapcsolódás. Nekem az ünnepi időszak alatt sem volt pihenés, ezért már nagyon vártam, hogy végre időt tudjunk szakítani rá. Jövő héten már Tenerifére utazom, ahol a bringás barátaimmal edzőtábort tartunk” – zárja szavait.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top