nlc.hu
Sztárok

Szebeni István az ukrán-orosz konfliktusról

Szebeni István: „Nem halhatnak meg értelmetlenül apák, fiúk, családok”

Szebeni István ismét megosztotta az álláspontját.

Ahogy arról az nlc is beszámolt, Oroszország megtámadta Ukrajnát múlt csütörtökön, a harcok pedig azóta is folynak, ráadásul egyre több a civil áldozat. Az orosz és az ukrán delegáció éppen egyezkedik, ám egyelőre csak az derült ki, hogy a két oldal milyen követelésekkel érkezett a tárgyalásra

Nagyon közel vagyunk a konfliktushoz, nyilván mindenki tart a háborútól, néhány ismert ember pedig már megosztotta a véleményét a történtekkel kapcsolatban. Többek között Szebeni István is, aki most ismét az aggodalmát fejezte ki.

„Kérem vissza Misát! Leszáll az éj, és forgolódsz, jár az agyad, mire ébredünk reggel? Illúzió ez, vagy a valóság? Reggel gombóc a torkomban, 22 év televíziós pályám alatt most fordult velem először, hogy nem tudom befejezni a mondatot. Nem bírtam, a sírás kerülget. Nem érdekel, ki a hibás. A gyerekek biztosan nem. Nem akarunk háborút. Nem és nem. Nem halhatnak meg értelmetlenül apák, fiúk, családok. Nem érdekel, ki kezdte. Legyen vége. Amíg még lehet. Békét akarunk. Misa, csinálj valamit! Győzd meg a hatalmasokat, hogy a békés út az egyetlen megoldás. Mert kétség ne legyen senkiben, hogy nem lesznek győztesek” – írja közösségi oldalán a TV2 híradósa.

szebeni istván

Szebeni István (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top