nlc.hu
Sztárok

Kanye West undorító húzása

Ez már több a soknál: Kanye West élve eltemeti egy animációs videóban Kim Kardashian pasiját

A rapper legutóbbi húzása túlmegy minden határon.

Ahogy arról az nlc is írt korábban, Kanye West egy hónappal ezelőtt döntött úgy, hogy vissza szeretné kapni a feleségét, ezért pedig mindent megtesz. Folyamatosan ajándékokat küld Kim Kardashiannek és ahol csak tudja, lehúzza a celeb új pasiját, Pete Davidsont. A botrányhősnő érzelmi stressz okozásával vádolja volt férjét, nemrég pedig hivatalosan is kimondták a válásukat. Úgy tűnik, ez nem hatja meg Westet, ugyanis közzétett egy animációs videoklipet, amelyben a karaktere élve elássa a gyurmából megformált Pete Davidsont.

A klipben először elrabolják Pete Davidsont, majd egy kietlen területen eltemetik úgy, hogy csak a feje látszik ki a földből, miközben rózsamagokat szórnak rá. A rajongók nagy része eddig szurkolt Kanye Westnek, hogy visszaszerezze a feleségét, de most már sokan úgy vélik, ez a klip túlmegy minden határon. Több lap is kereste a humoristát, hogy reagáljon a videóra, de eddig nem kommentálta a történteket.

kanye west

Ye (Fotó: Getty Images)

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top