nlc.hu
Sztárok

Ennyire romantikus Marics Peti

Marics Peti élete eddigi legromantikusabb tettéről vallott

A Sztárban Sztár riportere kifaggatta a ValMar formáció énekesét.

Marics Peti nem tartja magát romantikus alkatnak, azonban vannak helyzetek, amikor még az ő szíve is meglágyul. 

Marics Peti

Marics Peti rajongói sokat tesznek azért, hogy versenyben tartsák kedvencüket – Forrás: TV2 / Sztárban Sztár – videó

Arra a kérdésre, hogy romantikus-e, a következőket válaszolta a Sztárban Sztár riporterének, Budavári Fülöpnek: “Nem nagyon, de egyébként voltak már szép mozdulataim nők felé azért, amikre utólag azt mondom: ‘Az szép volt! Azért ez ott volt!’. Ha kihozzák, akkor van azért szerintem romantikus oldalam, csak ahhoz az kell, hogy tényleg valamit annyira akarjak, hogy már csak az a megoldás, hogy romantikus legyek“.

Budavári azonban tovább faggatta Maricsot. Arra is rákérdezett, hogy mi volt a legromantikusabb, amit valaha csinált. “Volt egy sztori egy lánnyal, még télen. Volt egy összeveszés vagy ilyesmi, és lelépett haza és olyan káosz szituáció volt, hogy lemerült a telója, én hívogattam folyamatosan, tél volt, esett a hó, lefagytam és ott álltam fél-, vagy háromnegyed órát a kecójuk előtt. Ez egy lakópark volt, nem tudtam elérni, végre felvette a telefont és akkor mondom neki: ‘Még mindig itt állok’. Ez azért romi, nem? Ez a max” – mesélte a Sztárban Sztár versenyzője, aki a legutóbbi produkciójára jóval több kritikát kapott, mint korábban.

Olvass még Marics Petiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top