nlc.hu
Sztárok

Zámbó Krisztián esett ki a Sztárban Sztár-ban

Sztárban Sztár: Zámbó Krisztián kiesett, Vavra Bence lett a napi győztes

Ő nyerte a múlt heti adást, de most távoznia kellett.

A Sztárban Sztár 8. hatodik adásának a végén Zámbó Krisztián és Ember Márk került a veszélyzónába. A nézői szavazatok alapján a 29 éves színész jutott tovább, míg Zámbó Jimmy legidősebb fia számára véget ért a Sztárban Sztár.

Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián nem folytathatja tovább a Sztárban Sztárt – Fotó: Sajtószoba

A 42 éves énekes a vasárnap esti show-ban kétszer is nőként lépett színpadra: egyéni produkciójában a pop hercegnője, Britney Spears bőrébe bújva adta elő a Crazy című számot:

…majd Stohl Andrással és Marics Petivel szerepelt együtt egy közös produkcióban: az UFO együttes Szereldoktor című slágerét elevenítették fel:

Zámbó Krisztián a műsor online riporterének, Budavári Fülöpnek elárulta: nem bánja a kiesését, hálás azért, hogy eddig eljutott. Elmondása szerint minden egyes pillanatát élvezte a Sztárban Sztárnak. Nem titkolja, a győzelem is megfordult a fejében, de elégedett a műsorban nyújtott teljesítményével.

A Sztárban Sztár 8. hatodik élő-show-ját egyébként Vavra Bence nyerte, ő lett a napi győztes. A fiatal énekes Adele bőrébe bújva énekelt hatalmasat:

Az izgalmak fokozódnak, hiszen már csak hatan vannak versenyben.

Olvass még a Sztárban Sztár 8. versenyzőiről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top