nlc.hu
Sztárok

Alee új klipje a kéregetőkhöz szól

Az X-Faktor győztes Alee: „Meghatározza a pénz az életemet”

Sokan félreértették az új klipet.

Balázs Alex Alee az RTL Reggeli című műsorának volt a vendége, ahol arról beszélt, sokan félreértelmezték a klipjét és a mondanivalóját. Most helyretette ezeket a dolgokat. 

Alee

Balázs Alex Alee (Fotó: Instagram)

Az X-Faktor 10. szériájának győztesének pár napja jött ki legújabb videoklipjének promója, ami sokaknak nem nyerte el a tetszését, ugyanis egy vécén ülve azt énekli, leszar mindent

„Nagyon sokan azt hitték, ez a zene arról szól, hogy most én tele vagyok, nagy a puttony, mindent megveszek, megveszek mindenkit kilóra, el vagyok szállva magamtól. Miközben amúgy nagyon nem erről van szó, hanem arról van szó, hogy a pénz jelen állás szerint meghatározza az életemet. Engem annyira nem érdekel, nyilván jó dolog, hogy tudok olyan dolgokat csinálni, amiket ezelőtt nem. Viszont a körülöttem lévőket ijesztően mozgatta a pénz, először sokkoló, utána borzasztó, utána pedig már inkább szánalmas kezdett lenni. Mindenki kért és le akart húzni” – magyarázta a rapper. 

„Elegem lett úgy amblokk mindenből, ami körülöttem megy és azt mondtam: gyerekek, én nem tudok sznob paraszt lenni” – mondta Alee.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top