nlc.hu
Sztárok

Ő Alee barátnője

Először mutatta meg a barátnőjét az X-Faktor-győztes Alee

Közös fotón pózol a rapper és szerelme.

Balázs Alex “Alee” a közösségi oldalán tudatta követőivel, hogy immár párkapcsolata van. A 17 éves rapper fotón is megmutatta a barátnőjét – szúrta ki a 24.hu.

Alee

Párra talált Alee – Forrás: @alee_music / Instagram

Szerelméről egyelőre nem árult el semmit a tavalyi X-Faktor győztese, csupán így kommentálta a közös fotójukat: “A sok szar után, amit leírtam, azért akadnak igazán különleges dolgok is az életemben! Ez veled a leginkább az“.

A fiatal rapper idén februárban még arról beszélt, hogy ugyan volt már szerelmes, de egyelőre nem gondolkodik párkapcsolatban, ennek ellenére rengetegen írnak neki a 11 éves kislányoktól kezdve a 40 éves anyukákig. Akkor azt is megfogalmazta, milyen elvárásai vannak: “Mostanában nem nyitok a szerelem felé, nem vagyok elzárkózva se tőle, de nincs arról szó, hogy keresnék bárkit is. Úgy vagyok vele, majd megtalál: szembejön velem egy olyan lány, aki tud töltött káposztát csinál és szereti Zámbó Jimmy-t“.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top