nlc.hu
Sztárok

Alee elégedetlen a testével, heti háromszor edz

Alee elégedetlen a testével, heti háromszor edz, hogy megváltozzon

Szombaton három új dalt is előad az X-Faktorban Alee, aki úgy érzi, kidobta az ablakon az elmúlt évet, és most azon dolgozik, hogy megváltozzon.

Tari Ádám személyi edzőhöz jár heti háromszor Alee, aki spártai edzést is csinál, mivel nagyon fontos számára, hogy megváltoztassa a testét.

A test az első lépés a megfelelő egészséghez, mentálisan is

–  mesélte az RTL Reggelijében, ahol arról is mesélt, hogy a hétvégén visszatér az X-Faktor színpadára, ahol két etapban három dalát is bemutathatja a közönségnek.

A tavalyi győztes egy nagy újrakezdésként tekint erre az időszakra, amire szüksége is van, mert úgy érzi elfecsérelte az elmúlt évet.

Nem haladtam előrébb sem zeneileg, sem a magánéletemben

– magyarázta, és elmondta azt is, hogy a siker hatására rossz emberekkel vette körül magát, akik belekényszerítették bizonyos hibákba, és az újrakezdés első lépése az volt, hogy ezeket az embereket eltávolítsa az életéből. Az elmúlt évben brutális mennyiségű fellépése volt, sokszor akár heti hat alkalom, és bár rengeteg tapasztalatot szerzett, a jövőben inkább visszafogná magát: kevesebb, de nagyobb koncertet szeretne adni. Mentorával, ByeAlex-szel jóban maradt, és máig számíthat a tanácsaira, a mostani X-Faktoros versenyzők pedig őrá számíthatnak, hiszen igyekszik segíteni nekik azzal, hogy elmondja, mit élt meg a műsor alatt és azután.

Alee

Alee a Reggeli vendégeként (fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top