nlc.hu
Sztárok

Esküvőre készül Növényi Norbert

Esküvőre készül Növényi Norbert

Az egykori élsportoló jóbarátjának, Bárdosi Sándornak pedzegette, hogy szeretné végre elvenni kedvesét, Krisztit, akivel több mint tíz éve alkotnak egy párt.

Hosszú ideje tervezgeti Növényi Norbert, hogy elveszi imádott párját, Krisztit, akivel évek óta egy párt alkotnak. Bár a páros remekül megvan a papír nélkül is, az egykori olimpikon úgy érzi, az lenne az igazi, ha hivatalosan is kimondanák az igent.

Növényi Norbert

Fotó: smagpictures

„Nagyon szeretném már elvenni Krisztit, de az elmúlt bő egy évtizedben annyi minden volt, ami nem kedvezett ennek. A járványról nem is beszélve. Viszont most már úgy érzem, hogy nagyon itt van az ideje. Elképesztően megérdemelne a kapcsolatunk egy lagzit” – mondta Növényi Norbert a barátjának, Bárdosi Sándornak, aki azonnali cselekvésre buzdította sporttársát.

„Szerintem nincs miért tovább halogatni ezt a lagzit. Én már mindent megterveztem, Norbi nyáron lenyomja a barátságos bokszmérkőzésen Bunyós Pityut, akinek »büntetésből« egész este énekelnie kell a bulin. Ha arról van szó, hogy Norbinak segítségre van szüksége a szervezésben, rám számíthat – árulta el Bárdosi, aki gondolatban már mindent megszervezett. – Nagyon vágynék egy jó mulatásra egy lagziban, évek óta várok arra, hogy ez végre Norbiéké legyen. Látom magam előtt a menyasszonytáncot, szerintem hatalmas mulatás lenne az esküvőjük után. Viszont előre szóltam neki, hogy nemcsak szervezni segítek, de a menyasszony-szöktetésből is kiveszem a részem, szóval jó, ha résen lesz” – mondta viccelődve az Üdv a Családban! című műsorban Bárdosi Sándor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top