nlc.hu
Sztárok

Növényi Norbert elbúcsúzott a fiától

Növényi Norbert három év után látta viszont a fiát, de 10 nap után búcsúznia kellett

Az egykori élsportoló közel három év után találkozott nagyobbik fiával, akivel mindössze tíz napot tölthettek együtt.

Egyik szeme sír, a másik nevet Növényi Norbertnek, aki évek óta nem találkozhatott külföldön élő nagyobbik fiával, Nonóval. A fiatalember kezdetben a koronavírus miatt nem tudott hazautazni, ám tavaly még egy súlyos sérülés is hátráltatta. Nemrégiben azonban tíz napot Magyarországon töltött, amelynek az egykori olimpikon nagyon örült, bár a búcsú fájó volt.

„Ez a tíz nap úgy telt el, mint egy szempillantás. Annyira vártam, annyira készültem rá, hogy találkozunk. Minden várakozásomat felülmúlta az a boldogság, amikor magamhoz ölelhettem Nonót. Onnantól kezdve, hogy hazaért, ahova csak lehetett, elkísértem, annyi időt töltöttünk együtt, amennyit csak tudtunk” – mondta az Üdv a családban! című műsorban Növényi Norbert, aki megkönnyebbült, hogy saját szemével győződhetett meg arról, hogy fia mennyire jó erőben van a sérülése ellenére.

Növényi Norbi és Nono

Fotó: Sláger TV / Üdv a családban!

„Nono elképesztő formában van! Én is jó kondiban voltam élsportoló koromban, de nem ennyire. Ráadásul ő még felépülőben van a térdsérüléséből, de egy percre sem hagyta el magát. Mindent megtesz a teljes gyógyulásért, edz, ahogy és amennyit a szervezete enged. Ha minden jól megy talán ősszel visszatérhet a versenysporthoz – árulta el reménykedve Növényi Norbert, aki nem tagadja, fájt a búcsú. – Nagyon nagy öröm, hogy itthon volt, hogy végre nemcsak kamerán keresztül láttam, telefonban hallottam, hanem ténylegesen itt volt. Ugyanakkor tíz nap alig elég valamire. Csak abban bízom, hogy nem lesz többet ilyen, hogy éveket kell várnunk a találkozásunkra. Most már talán szabadabban mozoghatunk, utazhatunk és semmi sem fogja hátráltatni a gyakoribb találkozásunk” – tette hozzá Növényi Norbert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top