nlc.hu
Sztárok

Kapcsolatuk nehézségeiről beszélt Tücsi

Majdnem válságba került Sofron István és Tücsi kapcsolata

Újra együtt Tücsi és férje.

Aryee Claudia Dedei, azaz Tücsi és férje, Sofron István tavaly szeptemberben jelentették be, hogy egy időre különköltöznek, ugyanis Sofi Romániában folytatja jégkorongozói pályafutását. A műsorvezető nem tudta követni párját külföldre, mivel kislányuk, Nara éppen akkor kezdte az óvodát. 

Sofi és Tücsi

Sofron István, Tücsi és közös kislányuk, Nara (Fotó: Instagram)

Habár a pár így is igyekezett mindent megtenni, hogy néha tudjanak egy kis időt együtt tölteni, ez az időszak nem volt egyszerű számukra. Most viszont véget ért a jégkorongszezon Sofinak, tehát ismét együtt a család. Ezen alkalomból Tücsi Instagram-oldalán vallotta meg őszintén, mennyire megviselte őt ez a nyolc hónap különélés. 

„Baromi nehéz volt, iszonyatosan hiányzott, hogy nincs együtt a család, hogy erőn felül próbáltam kompenzálni Narának Sofi hiányát, hogy egy szabad percem nem volt, hogy minden éjjel hullafáradtan estem az ágyba… egyedül… Sokszor azt hittem, ezt nem fogjuk kibírni” – írta Tücsi legújabb bejegyzésében. A megosztott fotón egyébként nem csak az tűnik fel, hogy boldogok, amiért újra együtt lehetnek, hanem az is, hogy Sofi és csapata megszerezte a bajnoki trófeát. „Most itt állunk a kupa mellett, 8 nehéz hónappal a hátunk mögött, de a szövetségünk erősebb, mint volt. Nagyon várjuk az együtt töltött időt.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top