nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea műsorvezetői munkái

Várkonyi Andrea nem akar mindenáron visszatérni a képernyőre

Csaknem egy év után Várkonyi Andrea ismét műsort vezetett, de a közeljövőben nem tervez több szereplést.
Várkonyi Andrea a TV2 Neked énekelek című jótékonysági műsor háziasszonyaként 2020. április 9-én

Várkonyi Andrea 2002 és 2016 között volt a TV2 híradósa, majd a Life TV-nél volt saját műsora, amely 2020-ban megszűnt. Azóta csak néhány alkalommal állt a kamera elé, legutóbb április 9-én a TV2 Neked énekelek című jótékonysági műsor háziasszonya volt, és egy lélegzetelállító ruhában gyűjtött adományt.

A Blikk most azt írja, hogy Várkonyi Andrea élvezte a műsort, de nem tervez több szereplést a közeljövőben, inkább az üzleti életet választotta. 

Andi jól érezte magát a forgatások alatt, ráadásul a stáb is szeret vele dolgozni. Profi, akit szinte nem is kell instruálni, mindent tud magától. Mindenkihez volt pár kedves szava is, tényleg öröm vele a munka, ráadásul jó volt őt ismét a stúdióban látni, nem csak a folyóson

– mondta a lapnak a csatorna egyik munkatársa.

A TV2 székházában azonban rendszeresen feltűnik Mészáros Lőrinc felesége – akinek közös cége is van férjével –, hiszen tavaly november óta a TV2 igazgatóságának tagja, a testület tagjaként a nagyobb döntések meghozatalában vesz részt. Korábban Várkonyi azt mondta, csak olyan műsort vállal el, amelyet szívvel-lélekkel tud csinálni, mindenáron nem akar képernyőn lenni.

(Kiemelt kép: Facebook/Várkonyi Andrea)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top