nlc.hu
Sztárok

Folytatódik az év pere Johhny Depp és Amber Heard között

Megrázó részleteket mesélt közös gyerekkorukról Johnny Depp nővére

A nővére a tanúk padján szólalt fel.

Folytatódik Johnny Depp és Amber Heard rágalmazási pere. Depp rágalmazás vádjával perelte be korábbi élettársát, akitől 50 millió dollár kártérítést követel. Amber Heard egy 2018-as The Washington Postban megjelent véleménycikkben családon belüli bántalmazás túlélőjének nevezte magát.

johnny depp

Johnny Depp a tárgyalás előtt (Fotó: Getty Images)

Elsők között ült a tanúk padjára a hollywoodi színész nővére, Christi Dembrowski, aki arról beszélt, hogy gyermekkorukban édesanyjuk sokat bántalmazta verbálisan Johhnyt. 

Apa kedves, türelmes, szerető, szelíd ember volt. Anyánk az ellenkezője volt, nagyon ideges, szorongó, dühös” – kezdte a 61 éves nő. Elmesélte, hogy egész gyerekkorukban sokat sértegette az anyja a fiút, és állandóan “Egy szeműnek” csúfolta. Miközben a gyerekkori sztorikat mesélte Christi, Depp többször inkább a padlót figyelte és a jelenlévők szerint látszott rajta, hogy megviselik a régi emlékek felidézése. 

Ezt követően a testvér azt is elmondta, hogy többször fültanúja volt, amikor Amber hasonlóan viselkedett Depp-pel, mint korábban édesanyjuk. 

Egy ilyen alkalommal Depp irodájában voltak, amikor felhívta Christian Dior, hogy dolgozni szeretne Johnnyval, amit ő boldogan újságolt Ambernek. 

Erre az volt a reakciója, hogy hitetlenkedni és undorodni kezdett, és azt mondta: „Dior, miért akarna Dior üzletelni veled? Ők a magas színvonalról és a stílusról szólnak, neked pedig nincs stílusod.” Sértő volt, valahogy megölte ezt az egy pillanatot. Ez a sértés velem maradt azóta is” – mondta Christi. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top