nlc.hu
Sztárok

Hazavihették a kórházból a kisbabájukat Rácz Jenőék

Már hazamehetett a kórházból Rácz Jenő felesége és újszülött kislányuk

Együtt töltheti a húsvéti ünnepeket a sztárséf családja.

Mint arról beszámoltunk, április 14-én megszületett Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóri kislánya. A sztárséf felesége Nagyszombaton örömhírről számolt be a közösségi oldalán – szúrta ki a Bors. Gyuricza Dóri elárulta: hazaengedik őket a kórházból, így együtt töltheti a család a húsvéti ünnepeket.

Rácz Jenő

A boldog szülők, Gyuricza Dóri és Rácz Jenő – Fotó: Sajtóklub

Egy korszak lezárult, az új életünk elkezdődött. Ma is szuper eredményeket hozott a kislányom, így hazamehetünk bekuckózni. Csodálatos húsvéti ünnepeket kívánunk mindenkinek!” – posztolta az újdonsült anyuka.

A házaspár amúgy a szülést követően már egyből megmutatta a kis Kamillát, aki a vártnál 3 héttel korábban érkezett:

A csöppség igazi hajas baba:

A Michelin-csillagos séf boldogan mesélt a szülés körülményeiről az rtl.hu-nak: „Mindenki, az összes orvos beült az autóba és akkor kinyitották a kórházat értünk. Szerintem könnyű szülésünk volt, nem volt annyira nehézkes. Picit korábban jött a baba, mint vártuk. Teljesen meglepetés volt, még 3-4 hét lett volna bőven a dologban, de határeset voltunk a koraszülés és a normál állapot között. Egészségesek mindketten, úgyhogy nagyon boldog vagyok!

Olvass még Rácz Jenőékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top