nlc.hu
Sztárok

Schobert Lara a tengerparton pózol

Schobert Lara a tengerparton pózol, ami több mint 20 ezer embernek tetszik

Rubint Réka lányának legújabb képénél felrobbant a kommentszekció.

Schobert Lara élete könnyűnek tűnhet, ám – mint egy korábbi interjúnkban elárulta – neki is mindenért meg kell dolgoznia. Érettségire készül, előfordul, hogy modellmunkát vállal, ezek mellett pedig már a saját vállalkozásának ötletén dolgozik.

schobert lara

Schobert Lara (Fotó: Instagram)

„Nem ez a fő csapásvonal számomra, de kétségtelen, hogy jó lehetőség, hiszen ki tudom vele egészíteni a zsebpénzemet. A hétköznapokban jól jön, de az egyetem elvégzése után vagy akár már közben is szeretnék dolgozni. (…) Azt már most kijelenthetem, hogy nem szeretnék alkalmazott lenni, így ezen nem is gondolkodtam. Szeretnék indítani egy vállalkozást, amiről még nem beszélhetek, de azt irányítanám majd a jövőben” – mondta korábban az nlc-nek. 

Az érettségi hajrá előtt azonban még elutazott Zanzibárra a családjával, ahonnan szuper képeket posztol. A legújabbat ide kattintva megnézheted. Lara bikinis képét már több mint 20 ezren lájkolták és rengetegen kommenteltek is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top