nlc.hu
Sztárok

Ismét szóba állt Götz Anna és Straub Dezső

Straub Dezső: „Két felnőtt, intelligens ember meg tudja beszélni a problémákat” – Götz Anna felköszöntötte egykori kollégáját

Straub Dezső nyitott a kommunikációra.

Straub Dezső és Götz Anna lassan egy éve, hogy botrányok közepette megszüntette a kapcsolatot. Tudniillik, hogy a viszonyuk Böröndi Tamás, a Vidám Színpad igazgatójának halála után romlott meg. A színház elbocsájtotta Dezsőt, aki korábban művészeti igazgatóként tevékenykedett, ezzel párhuzamosan milliókat követelt az özvegytől, Annától, mivel állítása szerint Tamás tartozott neki. 

Straub Dezső

Straub Dezső a TV2 Mokkában

Végül a háborúskodás elcsendesült, és egészen idáig a két fél nem is kommunikált egymással. Most a művész úr a TV2 Mokka műsorának volt a vendége, ahol elmondta, Anna megkereste őt születésnapja alkalmából. 

„Meglepő volt Annának a kedves üzenete egyébként. Most volt a szülinapom, Anna is felköszöntött egy nagyon kedves e-mailben, ami meglepett. Mivel egyidős vagyok a Vidám Színpaddal, ezért felajánlotta, hogy ünnepeljük meg egyetlen este erejéig. Én nyitott vagyok erre. Úgy gondolom, ha két felnőtt ember intelligens, van nekik szájuk, meg agyuk, meg szívük, akkor le tudnak ülni és meg tudják beszélni egymással a problémáikat. Várom a visszajelzést” – mondta Dezső. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top