nlc.hu
Sztárok

Rezes Judit akkor és most

15 évvel ezelőtti fotót mutatunk Rezes Juditról és Szabó Győzőről

Kétgyermekes anyuka, táncos, színésznő és nem mellesleg az a nő, akinek sikerült meghódítani Szabó Győző szívét.

Rezes Judit 1977-ben született, aki az általános iskolát Hajdúnánáson kezdte. Pécsre a balett miatt került Pécsi Művészeti Középiskolába, itt színészgyakorlatot is tanultak, kisebb szerepeket játszhattak is a helyi színházban. Érettségi után sikertelenül felvételizett a Színművészeti Főiskolán. Ezt követően Győrben abszolválta a balettképzés ötödik évfolyamát. Ismét egy sikertelen felvételi, majd Kecskemét következett, ahol három Ladányi Andrea-koreográfiában szerepelhetett.

Rezes Judit akkor és most

Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorban 2014-ben. (Fotó: Olajos Piroska/smagpix)

Harmadik nekifutásra sikerült a Vas utcai felvételije. A Színház- és Filmművészeti Egyetemen 2001-ben végzett.

17 év után lett Szabó Győző felesége

Szabó Győző tizenhét év együttlét után mondta ki a boldogító igent Rezes Juditnak. A pár kapcsolata azonban korántsem volt mindig felhőtlen.

Rezes Judit akkor és most

Rezes Judit és Szabó Győző 2007-ben. (Fotó: Schumy Csaba/smagpix)

“Az úgy történt, hogy ültünk a teraszon, picivel többet ittunk, röhögtünk, szóba került a házasság, majd egyszer csak Judit mondta, hogy úgysem fogsz eljegyezni soha, miről beszélgetünk, úgysem lesz ebből házasság, csak hitegetsz. Én erre felszívtam magam, bementem a gyűrűért, majd letettem elé, hogy nesze, b*szd meg, itt van. Ő pedig elkezdett zokogni, mert végre elhitte, hogy többek akarok ettől a kapcsolattól” – mondta Szabó Győző, aki azt is elárulta, hogy a lánykérés után volt, hogy csajozott, kapcsolatukat pedig a párterápia mentette meg.

A párnak két kisfia született, Misi tizenegy és fél éves, Gazsi pedig három. 

(Nyitókép: Olajos Piroska/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top