nlc.hu
Sztárok

Megváltozott Bóza Roland élete

„A Konyhafőnök fenekestül felforgatta az életemet” – Bóza Roland a műsor óta valóra váltotta az álmait

Nem áll meg egy étteremnél a tavalyi győztes.

Bóza Roland nyerte meg a tavalyi A Konyhafőnök című műsort, ma pedig az RTL Klub Reggeliben vendégeskedett és arról mesélt, alig egy év alatt hogyan változott meg az élete. 

Bóza Roland

Bóza Roland a Reggeli című műsorban

Nem sokkal a verseny után meg is nyitotta az első bisztróját Agárdon, aminek az étlapján a street food érvényesül, de nem állt meg ennyinél.

„A Konyhafőnök fenekestül felforgatta az életem. Nagyon sokat segített abban, hogy amit elterveztem az életemben, ahhoz kihagyjak pár lépcsőfokot. Sikerült megvalósítani, amit szerettem volna, ami egy street food büfé volt Agárdon. Utána tavaly szeptemberben sikerült Fehérváron az első gourmet éttermemet megnyitni. Ez egy fúzió a street food és a gourmet világában. Hál’ Istennek az is szuperál, tehát nagyon boldog vagyok” – mesélte Roland.

A jövőbeli terveiről is szó esett, melyek között egy olyan különlegesség is szerepel, ami a „Back Dog” elnevezést kapta. Ez egy 32 centiméteres kovászos, vajas bagett, amiből 30-40 féle verzió készül. Van kolbászos, tépett marhaszegyes, grillcsirkés és vegetáriánus is. Ez a különlegesség egyelőre csak Agárdon kapható, de a későbbiekben hét helyszínen is lehet kapni Budapesten és környékén. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top