nlc.hu
Sztárok

Demcsák Zsuzsa fotója gyerekeiről

Demcsák Zsuzsa megmutatta gyerekeit

Anyák napja alkalmából tett kivételt Demcsák Zsuzsa.

Demcsák Zsuzsa kivételt tett: megmutatta gyermekeit az Instagramon. A kirobbanó formában lévő műsorvezető, aki nemrég plasztikai műtéten is átesett, jó okból tett így, hiszen anyák napját ünnepeltek.

“Kisfiam reggel 7kor kiosont és nem tudom, honnan, de szerzett virágot. Levelet írtak, lányom kávét készített, ágyba hozták. Örömkönnyekkel indult a reggelem❤️Nekem ez a legcsodálatosabb nap az egész évben! Az egyetlen és igaz szeretetet élem meg velük minden nap❤️ ők mondtak ma nekem köszönetet, de valójában én vagyok a legszerencsésebb ember a földön” – írta meghatódva az Instagramon.

demcsák zsuzsa

Demcsák Zsuzsa (Fotó: Instagram)

Tavaly megírtuk, hogy Demcsák Zsuzsa féltve terelgeti gyerekei életét, miközben tisztában van azzal, hogy lassan elkerülhetetlen lesz a leválás. Még az sem kizárt, hogy ösztöndíjjal pár évet más országokban tanulnak majd, ami nem lesz könnyű az édesanyának, de eldöntötte, hogy mindenben támogatja csemetéit.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top