nlc.hu
Sztárok
A Konyhafőnök: Alföldy Annának meggyűlt a baja a malaccal

Hajdú Péter exe kiborult A Konyhafőnökben, sokkot kapott a fél malac láttán

A modell szerint egy kismalac feltrancsírozása egyáltalán nem női feladat.

Alföldy Anna kiborult a hentesmunkától A Konyhafőnökben. A modell ugyan vidéki lánynak tartja magát, a disznó feldolgozása azonban mégsem áll közel a szívéhez, és mint kiderült, az elveihez sem. „Ez nem egy női feladat” – jelentette ki.

Alföldy Anna

Alföldy Anna nem számított arra, hogy egy kismalaccal kell dolgoznia a pulton (Fotó: Sajtóklub)

Bár a séfek a segítségére siettek, fogalma sem volt, mihez kezdjen a kényes alapanyagokkal, mint például a „malac csecs”.

„Sokkot kaptam, amikor megláttam egy fél malacot az asztalomon, úgyhogy próbáltam egyből pörgetni a fejemben, hogy mit tudok vele kezdeni, melyik részét tudom felhasználni, de teljesen tanácstalan voltam. Soha nem bontottam malacot” – vallotta be a kamerák előtt Hajdú Péter exe.

Alföldy Anna

Küzd a fél malaccal Alföldy Anna (Forrás: RTL Klub / A Konyhafőnök – videó)

„Anna, látom, hogy egy kicsit meglepődtél” – konstatálta Fördős Zé, mire a modell: „Igen, mert itt van előttem egy malac”. „Nagyon örülök, hogy felismerted. De egyébként ez nem egy malac, hanem egy fél” – javította ki a műsorvezető.

Amikor Alföldy Anna szembesült a másik alapanyaggal, a vérrel, a következőket mondta: „Úgy érzem magam, mint egy disznóvágáson”

Olvass még A Konyhafőnökről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top