nlc.hu
Sztárok

Csak adósságot hagyott maga után Damu Roland

Csak adósságot hagyott maga után Damu Roland

Mivel az elhunyt színész nem rendelkezett semmilyen vagyonnal, épp ezért meglepő a hír, hogy mégis maradt utána valami.

Damu Roland családtagjai szerint a színész után kislánya örököl egy telket, ám az érintett, a gyermek gyámja nem kapott semmilyen hivatalos értesítést, írja a Bors. Maja gyámja, Katalin a tévéből hallott az állítólagos hajdúböszörményi telekről és lóról, ami a mai napig a színész tulajdonában áll, de hamar kiderült, sajnos valószínűleg erről szó sincs.

Ha ez az információ valós lenne, a hagyatéki tárgyalásnak már el kellett volna indulnia.

damu roland

Damu Roland (Fotó: Smagpictures)

Damu Roland évekig jó módban élt, ám 2015-ben, amikor három év után szabadult a börtönbüntetéséből,  komoly anyagi gondokkal küzdött egészen a haláláig, Ha csak egy pillanatra is, de felcsillant a remény Damu Roland özvegyében, hogy a sok adósságon kívül örökséget is hagyott hátra a hatéves közös kislányukra. 

„A legnagyobb jóindulattal is ezt gondoljuk mi is, nem akarok senkit meghazudtolni, de biztos vagyok benne, hogy Edina tudott volna erről a bizonyos tanyáról, azonban ő sem hallott soha róla. Arról nem is beszélve, hogy Roland rokonai sem kerestek meg minket ezzel kapcsolatban” – fűzte hozzá a kislány gyámja, aki korábban azt is elmondta, hogy Damu Roland adósságot hagyott maga után, ráadásul kislánya az árvaellátástól is elesett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top