nlc.hu
Sztárok

Kárpáti Rebeka reagált barátnője posztjára

Kárpáti Rebeka érzelmes posztban reagált barátnője vallomására

Kárpáti Rebeka és Sydney Van den Bosch több mint tíz éve legjobb barátnők.

Kedden látott napvilágot, hogy rendkívül nehéz időszakon van túl Sydney van den Bosch, a TV2 Szerencsekerék című vetélkedőjének háziasszonya. Egészségügyi okokból mindkét mellét el kellett távolítani, csak így menthették meg az életét. Erre reagált egy hosszú és érzelmes posztban Kárpáti Rebeka, aki nagyon büszke legjobb barátnőjére.

Kárpáti Rebeka érzelmes posztja

Fotó: Schumy Csaba/smagpix

„Sydney-ről a külső szem szinte sosem mondja meg, hogy valami baja van, mert szinte mindig ragyog, jókedvű, laza és erős. De ez nem mindig van így belül. Rengeteg mindent cipel a hátán és neki is megvannak a maga keresztjei. Csak sosem nyavalyog. Az elmúlt évben rengeteg számomra elképesztően durva megpróbáltatás érte őt, aminek én szerintem a negyedét sem bírnám ki… De ő csak csendben, a háttérben csinálja azt, amit kell és hoz meg olykor brutálisan kemény döntéseket, amit ha nem tett volna meg időben, lehet, már nem lenne itt Velünk…” – írta az ismét szerelmes Kárpáti Rebeka

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top