nlc.hu
Sztárok
Ezzel foglalkozik Balogh Szimóna

Balogh Levente lánya, aki a saját útját szeretné járni – ezzel foglalkozik Balogh Szimóna

A 26 éves lány nem szeretne édesapja nyomdokaiba lépni, saját elképzeléseit akarja megvalósítani.

Balogh Szimóna első diplomáját pedig a Kingston Univeristyn politológia és nemzetközi tanulmányok szakon szerezte.

Nagyon szeretem édesapámat, felnézek rá, viszont azt már 18 éves koromban eldöntöttem, hogy nem a Balogh Levente lányaként szeretnék érvényesülni a világban, hanem a saját utamat járom. Apukám elképesztő lángelme és igazi példakép, de engem teljesen más terület érdekel, mint amelyen ő dolgozik – mondta Szimóna, aki már munkába is állt.

„Amióta megszereztem a pszichológia diplomámat is, azóta gyakornokként dolgozom egy pszichiátrián. A cél pedig jelenleg a mesterdiploma. Régen világmegváltó terveim voltak, ezért külföldre mentem politológiát tanulni. Ám később rájöttem, más szakma érdekel, de azt mindig szem előtt tartottam, hogy a munkámmal valami jót tegyek a világgal. A szüleim kissé szomorúak voltak, amikor az első diploma megszerzése után hazajöttem. Elmentem egyedül az egyiptomi Sinaiba egy önismereti útra, ahol megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy jobban beleássam magamat a pszichológiába mivel engem mindig is nagyon vonzott és érdekelt ez a terület.”

Balogh Szimóna saját útját járja

(Fotó: Sajtószoba)

Irány az Ázsia Expressz

A legjobb barátnője, Gelencsér Timi unszolására mondott igent az Ázsia Expresszre“Elképesztően nagy kalandnak látom ezt a műsort. Szeretek utazni, új helyeket megismerni. (…) Váratlanul jött a felkérés, de úgy vagyok vele, hogy egyszer élünk, próbáljuk ki” – vallotta be Szimóna, akit az édesapja csupán a negatív kommentektől félt.

(Nyitókép: Sajtószoba)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top