nlc.hu
Sztárok

Hódi Pamela nehéz helyzetbe került

Hódi Pamela nehéz helyzetbe került

Ringbe száll a győzelemért Hódi Pamela és párja, Tóth Bence a TV2 Drágám, add az életed! című műsorában a héten.

Hódi Pamelát játékos és vicces helyzetekben láthatjuk, hiszen a héten párjával, Tóth Bencével, a TV2 Drágám, add az életed! című páros vetélkedőjében mérkőznek meg.

Sok nézőnek úgy tűnhet, mintha érzéketlen volna Pamela, hiszen miközben a családjában éppen Berki Krisztián temetésére készülnek, ő a képernyőn vidáman játszik.  De erről szó sincs, hiszen köztudott, hogy ezek a képsorok jóval korábban kerültek rögzítésre – írja a Bors.

hódi pamela

Hódi Pamela (Fotó: Palikék világa)

„Krisztián tragédiája most történt, a műsor felvétele pedig hónapokkal ezelőtt zajlott. Szerencsétlen egybeesés, hogy ezek a képsorok teljesen más jelentéssel bírnak egy ilyen időszakban, mint egyébként. Pamela véletlenül sem akarja, hogy azt gondolják róla a nézők, hogy érzéketlen, így maga sem tudja, hogyan kommunikáljon tapintatosan a műsorról” – mondta egy neve elhallgatását kérő személy. Pamela nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top