nlc.hu
Sztárok

Rubint Réka dögös pilótaként

Szexi pilótának öltözött be Rubint Réka – fotók

A februári „füredi balhé” után ismét egy nagyot bulizott a táborozóival a fitneszlady. A jelmezes beöltözés sem maradt el.

Ismét jelmezbálos bulival zárult Rubint Réka újabb Alakreform tábora, amelyet ezúttal egy gyöngyösi hotelben tartottak. Februárban a közösségi média a fitneszlady balatonfüredi Alakreform-táborától volt hangos, mivel egyesek szerint igencsak elfajult az esti buli. Ezt azonban cáfolta Rubint Réka, a „füredi balhé” pedig jót tett a vállalkozásának: a soron következő 5 Alakreform-tábor azonnal betelt.

Rubint Réka

Rubint Réka Alakreform-tábora ismét fergeteges bulival zárult (Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó)

Rubint Rékáék tanultak a füredi esetből, és azóta már az egész szállodát kibérlik a táborozóknak. Ez történt most is Gyöngyösön, ahol ismét hajnali 5-ig bulizott a csapat anélkül, hogy másokat zavartak volna a hotelben.

A fitneszlady a legutóbbi retró, jelmezes bulin neonszínű bodyban bolondozott a lányával, most viszont szexi pilótának öltözött be, akárcsak a lánya, Lara. Férje, Schobert Norbi ugyancsak kapitányi egyenruhát vett magára.

Olvass még Rubint Rékáékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top