nlc.hu
Sztárok

Alföldy Anna őszinte vallomása

Alföldy Anna szerint azt hiszik róla az emberek, hogy csak megszületnie volt nehéz

Alföldy Anna nem túl szimpatikus A Konyhafőnök nézőinek.

Alföldy Anna többek között azért jelentkezett A Konyhafőnökbe, hogy megmutassa főzési tudományát és hogy lemossa magáról a Hajdú Péter exe jelzőt. A nézőknek azonban nem túl szimpatikus a viselkedése, ez pedig a kommentszekcióban mutatkozik meg igazán. Anna azt mondja, kap hideget-meleget, de próbálja figyelmen kívül hagyni a negatív hozzászólásokat.

Alföldy Anna

Fotó: RTL

„Azt érzem, hogy nagyon magam ellen fordítottam mindenkit. Nehezen viselem a kudarcokat, ha valamit elképzelek, akkor azt tökéletesen szeretném megcsinálni. Utálok hibázni, ezért csúszhattam meg. A közönség 80 százaléka szerintem ellenem fordult. Nem is beszélve arról, milyen üzeneteket kapok privátban. Nem kéne, de muszáj belenéznem, mert ott is szoktam munkamegkereséseket kapni. De olyan durva üzeneteket kapok, hogy az már túlzás. Nagyon sokan túlreagálják ezt az egészet” – mondta az rtl.hu interjújában Alföldy Anna, aki arról is beszélt, hogy szerinte hogy látja őt egy külső szemlélő. 

„Sokan azonban az alapján ítélnek meg, hogy milyen fotókat posztolok, és azt gondolják, nekem csak megszületni volt nehéz. 
De ez nem igaz. Hiába mondanám, hogy ne ítélkezz felettem, mert ez hülyeség. Én is hibás vagyok abban, hogy milyen tartalmakat osztok meg, de nem érzem ennek a súlyát. Nekem ezer dolgom van azon kívül, hogy fotózgassam magam valamilyen tengerparton” – mondja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top