nlc.hu
Sztárok

Elton John tolószékben

Baj lehet: kerekesszékben tolták Elton Johnt

Egyelőre nem lehet tudni, miért került kerekesszékbe Elton John.

Márciusban lett 75 éves Elton John, ám most nem érkeztek jó hírek felőle. A Blikk azt írja, a világsztárt egy kerekesszékben tolták a lipcsei repülőtérre a koncertje után. A rajongók nagyon aggódnak kedvencükért, akinek egyelőre nem tudni milyen egészségügyi problémája lehet.

A zenészlegenda az egyik védjegyévé vált Gucci tréningruhájában és arcmaszkban ült a kerekesszékben és eléggé megtörtnek látszott (a fotók a Daily Mail oldalán tekinthetők meg). A lap szerint nem ez az első eset, hogy a világsztár kerekesszékbe kényszerült, legutóbb 2019-ben történt vele hasonló, miután Firenzében kifordult a bokája.

“Még egy kificamodott boka sem tarthat távol attól, hogy meglátogassam a világ egyik legszebb múzeumát” – nyilatkozta akkor viccesen Elton, aki néhány éve súlyos fertőzést kapott el prosztatarák-kezelése után. Miközben a kórházi ágyában feküdt, csak arra tudott gondolni, hogy nem halhat meg, mert újra látni akarja a gyerekeit. Végül meggyógyult, igaz, több szervét kioperálták vagy átültették. Így a hajának, a vastagbelének, a manduláinak és a prosztatájának is búcsút mondhatott, és újra meg kellett tanulnia járni.

A zenész végül 2017-ben tért vissza a színpadra, de előfordult, hogy pelenkában koncertezett. Las Vegasban, nem sokkal a műtétje után például arra gondolt, mit szólna a közönség, ha tudnák, hogy éppen az egyik szám közben vizeli össze magát.

Elton John

Elton John 2021-ben. Fotó: Getty Images

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top