nlc.hu
Sztárok

Zalánki Gergő az apaságról

Zalánki Gergő a kisfiáról: „Minden pillanat egy csoda, amit vele tölthetünk”

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom Instagram-oldalán mutatja meg Zalánki Gergő válogatott vízilabdázó és gyönyörű felesége, Fruzsina, hogy milyen az élet sikeres fiatalként kisfiukkal, Zénóval.

A sportoló és modell párja fiatalon házasodtak össze, és vállaltak gyereket, amit egy pillanatig nem bánnak, hiszen lazán és könnyedén vesznek minden akadályt. Azt vallják, a gyermekáldás nem jelenti azt, hogy fel kell adni saját magukat. Számukra a család, az önmegvalósítás és a karrier tökéletesen megfér egymás mellett.

A válogatott sportoló viszonylag sokat van távol a családjától a meccsek és edzések miatt, de ha nincsenek együtt, akkor is folyamatosan kommunikálnak. „Néha nem egyszerűek a hétköznapok, de sokat kommunikálunk ilyenkor és a technikának köszönhetően tartom a kapcsolatot velük. A képek és videók ilyenkor aranyat érnek. Ennek köszönhetően jobban becsülöm az együtt töltött időt” – mondja az nlc-nek Zalánki Gergő, aki nagyon élvezi az apaságot.

Zalánki Gergő családja

Fotó: Zalánki Gergő

„Pontosan azt tapasztaljuk, amit vártunk és szerettünk volna. Minden pillanat egy csoda, amit vele tölthetünk. Reméljük ugyanilyen szépen alakul a jövőben is” – nyilatkozta az olimpikon, akinek éppen ma három hónapos a kisfia. 

Az elkövetkező időszakban a fent említett mozgalom Instagram-oldalán betekintést engednek mindennapjaikba, amely különösen érdekes lesz, hiszen Gergő számára hamarosan elkezdődik a 2022-es budapesti vizes-világbajnokság. Így szemtanúi lehetünk, hogyan férhet össze a versenysport és az apaság.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top