nlc.hu
Sztárok

Apa lett Zalánki Gergő

Apa lett a vízilabda-válogatott kiválósága, Zalánki Gergő

Már nagyon készültek a pici érkezésére.

Zalánki Gergő és Tóth Fruzsina modell 2020-ban házasodtak össze, nem sokkal később pedig bejelentették, hogy úton van első közös gyermekük. A vízilabda-válogatott kiválósága tavaly Olaszországba igazolt, ahova természetesen a felesége is követte. Most egy örömhírrel jelentkeztek: megszületett a gyerekük.

„Isten hozott a világunkban! Legyen gyönyörű, boldog és szeretetben gazdag életed! Nem lesz mindig könnyű, bizony lesznek nehéz pillanatok. Olykor napok is, de bármi is történjen majd mi segítünk. Tudom, még túl picike vagy, de viszont pár dolgot már most meg kell tanulnod … ránk mindig számíthatsz és mindennél jobban szeretünk” – írta Fruzsina és Gergő az Instagramon.

Hogy a pici milyen nemű, arról nem számoltak be, ám a kék szívecske a posztban minden bizonnyal fiúra utal. Információink szerint minden rendben ment a szülés alatt, anya és baba is jól vannak.

zalánki gergő és felesége

Fotó: Instagram

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top