nlc.hu
Sztárok

Zalánki Gergő különleges ünnepre készül

Zalánki Gergő és a felesége, Fruzsi: „Különleges lesz az ünnep, hármasban utazunk el”

Zalánki Gergő válogatott vízilabdázó és modell felesége, Fruzsi már nagyon készültek az ünnepekre, hiszen végre hármasban, a kisfiukkal ünnepelhetnek. Idén nem a hagyományos karácsonyt választották, ugyanis egy sokkal melegebb helyre utaznak majd.

Hogy telik idén a karácsonyotok?

Fruzsi: Reméljük, hogy minden a tervek szerint alakul. Ez lesz az első karácsonyunk, amit hármasban töltünk. Tavaly, amikor még csak vártuk Zénót, sokat beszélgettünk arról, hogy mennyire szívesen élnénk már meg vele az ünnepet. Ennek most jött el az ideje, ami fantasztikus érzés. 

Most, hogy már hárman vagytok, másképp készültök, mint eddig?

Gergő: Most még nem lesz különbség, nem készülünk másképp. Jövőre, amikor Zénó már jobban érti az ünnep lényegét, jobban megtervezzük és különlegessé tesszük számára ezt az időszakot. Most ezt meg feleslegesnek éreztük.

zalánki gergő és fruzsi

Fotó: Zalánki Fruzsi

Itthon töltitek az ünnepeket vagy külföldön lesztek?

Fruzsi: Évek óta beszélgettünk arról, hogy milyen lenne a karácsonyt egy meleg helyen tölteni. Idén úgy tűnik, hogy megvalósítjuk ezt az álmunkat. A tervek szerint Mauritiusra megyünk, már nagyon készülünk az utazásra. 

Mi nálatok a szokásos karácsonyi menü?

Gergő: Karácsonykor eddig mindig vendégségből vendégségbe mentünk. Sokszor egy nap két vagy három rokonhoz is ellátogatunk, ezért szinte követhetetlen, hogy hol mivel készülnek. Mi egyszerűbb ételeket és ajándékokat szoktunk vinni. Ez az utazás ezért is lesz különleges, hiszen most teljes nyugalomban, hármasban fogjuk megélni az ünnepet, már nagyon várjuk.

Élményt vagy inkább tárgyi ajándékot vásároltok egymásnak? Meglepetés, vagy mindenki előre tudja, hogy mit kap?

Fruzsi: Eddig mindig tárgyi ajándékkal készültünk, de ebben az évben ez is rendhagyó módon alakul. Megbeszéltük, hogy nem veszünk egymásnak semmit. Mindkettőnknek az együtt töltött idő a legnagyobb boldogság, erre pedig lesz lehetőség az utazás alkalmával.

zalánki gergő és a fia

Fotó: Zalánki Fruzsi

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top