nlc.hu
Sztárok

Olimpiai vízilabdázó, Zalánki Gergő és modell felesége, Tóth Fruzsina

Ő Zalánki Gergő olimpikon vízilabdázó csodaszép felesége, Tóth Fruzsina

Lelkes szurkolóként különleges fotózásra vállalkozott Zalánki Gergő olimpikonunk felesége, Tóth Fruzsina.

A tokiói olimpián magyar vízilabdázók elképesztően teljesítenek, kiegyensúlyozott játék után kerültek az elődöntőbe, így pénteken, magyar idő szerint 8:30-tól játszanak Görögország ellen. Zalánki Gergő olimpikon felesége, Tóth Fruzsina már a csapat indulásakor bízott a sikerükben. 

Zalánki Gergő olimpikon és modell párja, Tóth Fruzsina

Zalánki Gergő olimpikon és modell párja, Tóth Fruzsina

„Természetesen szomorú volt a búcsúzkodás, de hasonló megérzéseim vannak most, mint az EB előtt. Remélem, most is megvalósul, amit az ösztöneim súgnak. Ezekkel a pozitív gondolatokkal engedtem útnak őt.”

A modell és Zalesz tavaly házasodtak össze, és a közösségi oldalakon a sportoló a jobbik felének emlegeti a párját, aki kedves ajándékkal lepte most meg.

„Gergő vetette fel a fotózás ötletét nem sokkal indulás előtt. Befészkelte magát a fejembe a gondolat és végül megvalósítottuk. A cél az volt, hogy sportos mégis nőies anyag szülessen. Abszolút heves szurkoló vagyok, kiabálok és nagyon átérzek egy-egy pillanatot. Így, hogy nemcsak a hazámnak szurkolok az olimpián, hanem személy szerint Gergőnek is, hogy minden a legjobban alakuljon, nagyon stresszes tud lenni egy-egy meccs, főleg most, hogy már kieséses szakaszban vagyunk.”

Így sikerültek Tóth Fruzsina fotói, aki már 14 éves kora óta modellkedik:

Megnézem
Összes kép (4)

A magyar olimpikonokról: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top