nlc.hu
Sztárok

Életmódprogramot indít Palik László

Életmódprogramot indít Palik László, saját magán kísérletezi ki

Palik László nem titkolja a korát, és tesz is ellene. Most egy életmódprogrammal jelentkezik.

Palik László elmúlt hatvanéves, de szeretik a korát, és ő abban hisz, hogy a mozgás ebben ennyi idősen még fontosabb, mint korábban. Életmódprogramjával negyven felettieknek próbál meg az egészségmegőrzésben segíteni. Ő fogja elsőként tesztelni programot.

Palik László

Palik László (Fotó: Trenka Attila)

„Különböző területekről szakemberek is csatlakoztak hozzám, így született meg a komplett életmódprogram 40 feletti felnőtteknek. Egy feltételem volt, hogy én vagyok a kísérleti nyúl, mindent kipróbálok, mielőtt bárkinek ajánlom. Ha én érzem a pozitív hatását ezeknek a folyamatoknak, akkor hittel tudok mellé állni, mert hazudni nem fogok. Csodát nem tudok ígérni, ebben az egészben sok munka, koncentráció, önmagtartóztatás és fegyelem van. Viszont én azt élem meg, hogy minden pillanata megéri, mert nem érzem a 60 évem korlátait. Nem találkozom orvosokkal betegként, nincsenek panaszaim, ugyanolyan aktívan sportolok, mint egy vagy két évtizeddel ezelőtt. Nem futok lassabban, nem emelek kisebb súlyt, nem érzem azt, hogy a testem elkezdte volna megadni magát, és ez komoly örömet okoz. Az a jelmondatunk, hogy »A választás az, hogy nincs választásunk«. Egyszerűen muszáj mennünk egy fegyelmezett úton. Kell a sport, az aktivitás, a tartalmas, okosan megválogatott és megfelelő mennyiségű táplálkozás és hitem szerint, ha ezeket az elemeket kontroll alatt tartjuk, akkor tele lesz az ország boldog, elégedett hatvanasokkal” – mondta Palik László a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top