nlc.hu
Sztárok

Péter Szabó Szilvia a családjáról

Péter Szabó Szilvia: Most biztosan nem lesz esküvő

Még mindig rengeteg rajongói levelet kap Péter Szabó Szilvia, aki egy interjúban arról beszélt, hogy most sem esküvőt, sem újabb gyereket nem akar.

Bár már nyolc éve van együtt párjával Péter Szabó Szilvia, még ma is rengeteg rajongó levelet kap. Az énekesnő a Borsnak elmondta, hogy számára ez sosem volt terhes, inkább jólesik neki, hogy ennyire szeretik. „A magyar emberek egyébként sem tolakodóan rajonganak, inkább csak megnéznek, oda mosolyognak.

Péter Szabó Szilvia a családjáról beszélt (Fotó: Olajos Piroska, Centrál)

Péter Szabó Szilvia a családjáról beszélt (Fotó: Olajos Piroska, Centrál)

Beszélt arról is, hogy lányával, Emmával sokat énekelnek együtt és még mindig elolvad, ha a kislány valami cukiságot mond. Ugyanakkor nem akar Emma legjobb barátnője lenni, hiszen ő az édesanyja.

Arra a kérdésre, hogy lesz-e Emmának kistestvére, azt válaszolta, hogy „most biztosan nem”, ahogy a saját esküvőjéről is azt mondta, hogy jelenleg nagyon nem ez van a fókuszban, de egyszer majd el tudja képzelni egy fehér homokos tengerparton, virággal a hajában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top