nlc.hu
Sztárok

NOX klippremier az nlc-n

„A kislányom már az első hallgatás után énekelte” – NOX klippremier az nlc-n!

A klip szokatlan, de annál kifejezőbb.

A tavalyi évben visszatérő NOX Főnix című nagylemezéről itt a legújabb slágergyanús alkotás, a Galambom! Az új dal tökéletesen hozza azt a jellegzetes hangzásvilágot, amely a csapat védjegyévé vált a hosszú évek során, mégis mind hangzásban, mind szövegben egy nagyon friss, könnyed, fülbemászó szerzemény született, amitől igazi rádió- és hallgatóbarát lehet az együttes legújabb dala.

Péter Szabó Szilvia

Fotó: Instagram

„Számomra ez az egyik legkedvesebb dal az új lemezről, többek közt, mert benne van az én szőke Tiszám, de az egész dalra jellemző a játékosság. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a kislányom első hallgatás után már kívülről énekelte, de a jelenleg is zajló NOX turnén, a közönségünk is már velünk együtt énekli” – kezdte az nlc-nek Péter Szabó Szilvia. Az énekesnővel készült nagyinterjúnkat ITT olvashatod.

Mind hangzásban, mind szövegben szerintem egy nagyon friss, könnyed és fülbemászó dal született, megőrizve a NOX esszenciáját. Természetesen továbbra is ott van benne az az igazi folkos íz.

„A klipje szokatlan, ám annál kifejezőbb, amely képek sokaságán keresztül mutatja be, hogy milyen sokszínű is lehet az élet, a szeretet és a hangulatunk néhány percben. Egyszerre pörget és nyugtat…” – árulta el az énekesnő. 

A klip: 

A 2000-es évek egyik legsikeresebb hazai produkciója, a NOX – 13 év csend után – tavaly novemberben a Főnix Legendája címet viselő nagyszabású koncerttel lépett újra a közönség elé, hogy megünnepelje fennállásának 20. évfordulóját. A Budapest Sportarénában szinte az összes NOX klasszikus felcsendült, sőt a nemrégiben megjelent vadonatúj lemezről is hallhatott egy kis ízelítőt a közönség. Ezen az albumon 11 vadonatúj dallal lepték meg közönségüket, melyek egytől egyig erőt adnak, vígasztalnak, borzongatnak és mosolyt csalnak az arcokra. A friss dallamokban is erőteljesen fellelhető a NOX-ra jellemző hangzásvilág, megfűszerezve az ősi magyarság eszenciájával és magyar népzene sokszínűségével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top