nlc.hu
Sztárok

Péter Szabó Szilvia: Emma elkezdte az óvodát

Péter Szabó Szilvia: „Végtelenül féltem a kislányomat!”

Péter Szabó Szilvi korábban sokat gondolkozott azon, hogy mikor írassa bölcsődébe, majd óvodába a lányát, ám az élet döntött helyette. Az énekesnő az nlc-nek mesélt az ovikezdésről.

Péter Szabó Szilvi kislánya már ötéves, az énekesnő pedig féltve óvja Emmát.

„Bölcsibe nem feltétlen akartam beadni Emmát, mert sokat vagyok otthon hét közben, úgy voltam vele, amíg lehet, legyünk együtt – mondja a büszke anyuka. – Ám egy idő után éreztem, hogy nem vagyok elég neki. Annyira érzékeny szociálisan, hogy tudtam, kellenek a játszótársak és akkor érzi a legjobban magát, ha gyerekek között lehet. Ezért az ovi előtt egy évet bölcsibe is járt. És azt hiszem, ez az egyik legjobb döntés volt. A pandémia idején kezdtük az óvodát, nagyon szerette, de mint mindenhol, nálunk is sokat volt zárva az intézmény. Talán emiatt vártuk mind a ketten izgatottan a szeptembert. Kíváncsi voltam, hogy fogja bírni, de Emma első nap úgy jött haza az oviból, hogy ‘Anya, holnap kicsit később gyere értem, mert nem volt időm mindenkivel játszani’. Szóval amennyire féltem az évkezdéstől, a kislányom olyannyira könnyedén fogadta azt.”

Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma ötéves

Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma ötéves (Fotó: Péter Szabó Szilvia)

Az énekesnő szerint az anyukákat lelkileg jobban megviseli az elválás, mint magát a gyereket. „Furcsa volt az első nap. Alig vártam, hogy mehessek első nap Emmáért, egész nap a fejemben járt, annak ellenére, hogy javában halad a NOXTALGIA turnénk. Így hétvégente sokat vagyunk távol egymástól. Végtelenül féltem őt, és nagyon vigyázok rá minden pillanatban. De azért hagyom, hogy felfedezze a világot.”

Sztárok és a gyerekek

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top