nlc.hu
Sztárok

Kis híján tragédia történt a Karthago koncertjén

Kis híján tragédia történt a Karthago koncertjén

Majdnem megismétlődött a Requiem tragédiája.

Megijedtek a zenészek, amikor műsoruk közben arra lettek figyelmesek, hogy nem messze a színpadtól hatalmas csoportosulás alakult ki egy földön fekvő rajongó miatt – írja a Blikk.

Karthago koncertje

Fotó: MTI / Mohai Balázs

„Úgy látszik, a híres lírai nótánk kapcsán mostanában mindig történik valami. Három évvel ezelőtt az áram ment el az Arénában a színpadon, miközben játszottuk, hosszú percekig álltunk akkor is, most pedig egy srác lett rosszul közvetlenül a Requiem után. Siófok főterén több ezer néző előtt adtunk egy igen jó hangulatú koncertet. Már csak két számunk lett volna hátra, amikor azt vettük észre a szinte himnuszunkká vált szomorú dalt követően, hogy alig pár méterre tőlünk tumultus alakult ki egy fiú körül…Talán hét-nyolc percet állhattunk, de a közönség igen türelmesen várta, hogy újra a húrok közé csapjunk. Végül sikeresen fejeződött be a műsorunk, és úgy tudjuk, a fiú is jobban lett” – mondta Szigeti Ferenc.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top